Articles

Om Pernille Fournais

DSC 0644 lille

Jeg møder dig med respekt, empatisk nærvær, masser af nysgerrighed og åbenhed og humor. Terapeutisk arbejder jeg med, hvor du er lige nu og støtter, rummer, lytter, og spejler dig med respekt og omsorg for dine grænser og der hvor du er i dit liv lige nu. Ved at blive mødt som den person du er, vil du opdage, at du får åbnet døre til personlig vækst, indsigt og balance i livet.

Intet er for stort eller småt. Jeg tager udgangspunkt i dine oplevelser her og nu sådan som de er for dig. Hvad enten du søger mig på grund af samtaleterapi, yoga, mindfulness så er ønsket altid en eller anden form for udvikling og vækst. Jeg tilbyder flere forskellige veje til personlig udvikling - til at få balance mellem krop, sind og sjæl og derved finde hjem til dig selv - igen. 

Jeg tilbyder en treeninghed af terapi, yoga og meditation.  

Jeg er oprindeligt cand.merc fra CBS i kommunikation og ledelse. Jeg har 15 års erfaring i erhvervslivet. Jeg kender derfor til  udfordringerne ved at være i erhvervslivet. Jeg bliver derfor også ofte brugt i organisationer til foredrag, kurser og workshops i blandt andet stresshåndtering og mindfulness.

Mere kronologisk så er jeg født i 1965. Jeg er gift og mor til Emma på 20 år og Maja på 22 år. 

Jeg er eksamineret psykoterapeut fra Psykoterapeutisk institut i København og medlem af Psykoterapeutforeningen (MPF), yogalærer, mindfulnessinstruktør og meditationsformidler, ISP terapeut og cand.merc. 

DPF LogoMedlem

Et udsnit af mine videreuddannelser og kurser:

ISP Terapeut og fortsat assistent på de nuværende uddannelser:                                                           Integreret Somatisk Psykoterapi (ISP) Professionel Træning med Raja Selvam, Ph.D. ISP er en efteruddannelse for psykoterapeuter, der ønsker at fordybe sig i kroppens, energiens og bevidsthedens tre dimensioner og integreret østlig filosofi med vestlig psykologi og viden. Chakra'er forenes med SE (somatisk experience). 

Meditationsformidler og mindfulness instruktør ved Skolen for Anvendt Meditation.                           Mindfulness, empati og videregående meditation efteruddannelse 3 årigt forløb ved Jens Erik Risom, Vækstcenteret og er i fortsæt efteruddannelse og i træning hos Jens Erik Risom 

Somatisk yoga ved Atteka

Hormon yoga lærer ved Dinah Rodrigues. Forår 2014

Skakti yogalærer ved Laila Thorsheim - feminin yogalærer efteruddannelse med specialisering i overgangsalder og yoga.

Certificeret Vinyasa flow yoga lærer fra Yogazensation ved Charlotte Bruun

SATs (somatisk tilknytning) ved Diane Heller. At arbejde terapeutisk og behandlingsmæssigt med tilknytningsstile og –forstyrrelser, som de folder sig ud hos voksne. Arbejder specielt meget med nervesystemet som en ny dimension i arbejdet med tidlige tilknytningsforstyrrelser og traumer.

Mindfulness træning blandt andet Yongey Mingyur Rinpoche, Bo Heimann, Jens Erik Risom m.fl.

Meditationslærer og delpersonligheders psykologi ved Kenneth Sørensen

Supervisions og Træningsgruppe i drømmearbejde ved Jørgen Groth

Yoga restorative teacher training – Terapeutisk yoga specielt rettet mod stress og angst ved Bo Forbes, hvor der blandt andet arbejdes med nervesystemet og bindevævet

Neuroaffektiv psykoterapi ved Susan Hart og Marianne Bentzen

Energiarbejde, meditation, yoga og healing ved Susanne Kihlgast

Og mange flere forskellige kurser og forløb i Indien og Danmark om personlig udvikling, psykoterapi, spiritualitet

Modtager supervision af:

Jørgen Groth, Anne Ahlefeldt, Susanne kihlgast og Erik Elnegaard

 

Kontakt Information

Balancekompagniet ved Pernille Fournais
Gl. Hovedgade 6C
2970 Hørsholm
+ 45 26 66 24 20
fournaisabalancekompagniet.dk
Konto nummer: Reg.nr. 4820 Konto nr.: 0010245753. Mobile pay 86 135

"This moment is as it is.

Patient. Present.

It´s okay. This too shall pass".