Velkommen til "Stalden"

Yoga Terapi Mindfulness i Hørsholm Fredeligt og naturskønt beliggende. centralt i Hørsholm.

En oase til fordybelse med meditation, yoga og terapi. Her er der fred og ro og kun et stenkast fra Hørsholm kirke og alligevel centralt i Hørsholm. Vi er omkranset af smukke store træer og de skønne naturområder omkring Hørsholm kirke. Når vejret er til det, har vi en hyggelig gård, hvor du kan sidde og vente, når du kommer og nyde roen og vejret. 

Der er gratis parkering på vejen uden nogle restriktioner. Du skal hverken betale eller indstille p-skive. Det er også nemt at komme dertil med offentlig transport. Bus 150S kører fra Nørreport station, og der er også busforbindelser fra Rungsted station. Læs mere her om hvordan du kommer frem

Historien bag. Bygningen er den tidligere hestestald til Hørsholms første apotek. Deraf navnet "Stalden". Det var i den tid, hvor hestevognen var køretøjet og tempoet var lavt. Alle aktiviteter der foregår i "Stalden" har til formål at fremme vækst, ro og balance i krop, sind og sjæl. Jeg startede "stalden" op i 2009 sammen med Susanne Kihlgast.

Mere om lokalerne

Psykoterapeut i Hørsholm

I det øjeblik jeg træder ind af døren, mærker jeg dagens stress forsvinde og jeg kan trække vejret igen. Stalden er blevet mit åndehul - fred- og energifyldt, Kvinde 47 år.

De to lokaler er indbydende og trygge rum for samtale og refleksion. Det ene lokale lejes ud til terapi, coaching, massage, body sds eller blot som et skrive refigium mellem kirkeklokker og fuglesang. Det er ledigt lige nu onsdag, torsdag og fredag.

 

 

Der er også yoga og kursus lokale med plads til 8 yoga elever og 16 kursister. Yoga lokalet lejes kun ud til mine faste lejere. 

yoga

Udlejning

Jeg udlejer det ene kontor, som lige nu er ledigt alle dage bortset fra fredag. Prisen er 1200 kr. pr. måned for en dag om ugen + 300 kr. i el/varme/vand/trådløst netværk. Der er fælles toilet og venteværelse og køkken. Der er dejlige udepladser i vores gård, og masser af fuglekvidder og kirkeklokker i nabolaget.

 

 

 

 

 

 

 

 

Kontakt Information

Balancekompagniet ved Pernille Fournais

Gl. Hovedgade 6C

2970 Hørsholm

+ 45 26 66 24 20

Konto nummer: Reg.nr. 4820 Konto nr.: 0010245753 

"Så længe du gør dit bedste, kommer fiasko ikke på tale", Gandhi