For organisationer

KT Pernille Fournais

Workshops til at fremme det gode arbejdsliv. Fremme trivslen og mindste stressen. Via workshops i blandt andet empatisk kommunikation, yoga, mindfulness, meditation og nærværstræning. 

Læs artiklen her om skuffelser

Cand.merc, psykoterapeut MPF, mindfulness og yoga lærer. Udover at jeg er uddannet cand.merc. i kommunikation og ledelse og har arbejdet over 15 år i erhvervslivet, så har jeg en psykoterapeutisk videreuddannelse. For at få krop, sind og sjæl med i workshops, forløb m.v. er jeg også uddannet yogalærer og mindfulness lærer. 

Ydelser til arbejdspladsen:

  • Mindfulness træning på arbejdspladsen eller andre lokaliteter
  • Mindfulness til medarbejdere og eller ledere
  • Stressterapi/coaching - forløb for stressede medarbejdere, hvor de både får terapi, meditationstræning og lærer yoga øvelser der afstresser kroppen.
  • Stresshåndtering og forebyggelse. I USA har nærmest alle store virksomheder tilbud om mindfulness og yoga til deres medarbejdere. Det virker.
  • Nærværstræning
  • Virksomheds yoga
  • Kurser i empati og kommunikation 

Kurser og forløb kan holdes enten i jeres lokaliteter eller ude i byen. I BalanceKompagniet er der plads til grupper af størrelsesordenen 8-16 afhængigt om der også indgå yoga eller ej.

Mindfulness og yoga har især fundet vej til Vesten i forbindelse med håndtering og behandling af stress. Det centrale er nærvær, fuld opmærksomhed på det, man lige nu og her beskæftiger sig med og tilstedeværelse med alle sanser vågne. Teknikken, værktøjet eller begrebet om man vil trænes ved meditation, yoga og opmærksomhedsøvelser, der træner evnen til at fokusere og være opmærksom på åndedrættet, kroppens enkelte dele og sindet. Professor Steen Hildebrandt mener, at mindfulness især kan bruges for ledere til at finde en bedre og dybere kontakt med sig selv med.

»For mig at se handler det her om, at ledere i en fortravlet og forvirret og meget, meget krævende verden skal finde sig selv, skal lære at finde ro, at finde styrke i sig selv, så de kan agere i stadigt vanskeligere omgivelser,« siger han og mener, der er kommet fokus på mindfulness fordi, vi oplever vældig meget stress i vores hverdag.

»Vi oplever mange ledere, som føler sig meget pressede, og virkelig skal tage sig voldsomt sammen for at kunne klare de mange beslutninger, pres og krav, som den moderne leder møder, og derfor oplever mange ledere et behov for at finde ro, finde hvile, finde stilhed, og det er det, det her handler om,« siger han.

 

Kontakt Information

Balancekompagniet ved Pernille Fournais
Gl. Hovedgade 6C
2970 Hørsholm
+ 45 26 66 24 20
fournaisabalancekompagniet.dk
Konto nummer: Reg.nr. 4820 Konto nr.: 0010245753. Mobile pay 86 135

"This moment is as it is.

Patient. Present.

It´s okay. This too shall pass".