Articles

Hvordan foregår terapi

Hvordan foregår samtaleterapi?

DSC 0003 2

Jeg tror på, at alle har en medfødt evne til livsudfoldelse. Og livet kan have lagt nogle hindringer i vejen...

Vi starter med at aftale det første møde, som foregår i en uforpligtigende atmosfære i hyggelige rammer i mine lokaler lige et stenkast fra Hørsholm kirke. Terapi handler meget om kemi og kontakt mellem terapeuten og klienten. Du har altid muligheden for at vælge at søge en anden terapeut. 

Jeg tror på, at vi rummer svarene i os selv. Vi skal bare nogle gange have lidt hjælp til at finde dem. Det er så min rolle. Når du arbejder psykoterapeutisk hos mig, kan det være ren samtale som drømmearbejde, visualiseringer, øvelser. Jeg har en bred palette af værktøjer, hvor jeg vælger dem, der støtter dig bedst i dit forløb og udfordringer. De hviler alle på mit eksistentielle og fænomologiske grundlag. 

Jeg var meget utryg i starten. Terapi var et nyt land for mig. Og nu kan jeg anbefale Pernille. Hun har en ro og tryghed og gode kærlige hænder. Jeg kan lægge mine masker og bare være mig, kvinde i samtaleterapi

Jeg er uddannet i emotionel oplevelsesorienteret psykoterapi. Terapiformen er baseret på gestaltterapi og eksistentiel terapi. Den har udviklet sig til en evidens baseret terapiform. I de senere år har Les Greenberg forsket i den emotionsbaserede psykoterapi, og han har igennem sin forskning skabt evidens for terapiformens effektivitet på linie med den i psykiatrien anvendte kognitive terapi.

I terapien arbejder jeg primært med samtaleterapi og inddrager også - drømmearbejde, visualiseringer, mindfulness, yogaterapi og kropsterapi. 

Terapien foregår i mine dejlige lokaler lige et stenkast fra Hørsholm kirke

 

Kontakt Information

Balancekompagniet ved Pernille Fournais
Gl. Hovedgade 6C
2970 Hørsholm
+ 45 26 66 24 20
fournaisabalancekompagniet.dk
Konto nummer: Reg.nr. 4820 Konto nr.: 0010245753. Mobile pay 86 135

"This moment is as it is.

Patient. Present.

It´s okay. This too shall pass".