yoga en-til-en undervisning

Måske er du ikke til yoga hold. Måske har du travlt i din karriere og ønsker at tilpasse yogaen til din kalender og give dig selv et åndehul. Individuelle yoga sessioner er meget populære. Både blandt erhvervsmænd og kvinder og andre, der har lyst til yoga under mere private forhold. 

Det skyldes blandt andet at yogaens vej er et fantastisk værktøj til at arbejde med dig selv og dine temaer og udfordringer i livet. Når du vælger en-til-en undervisning, får du skræddersyet yogaen til dine behov og udfordringer. En-til-en undervisning i yoga kan derfor også have et terapeutisk formål, hvor vi via kroppen kommer ind på dine problemstillinger. Yogaen tilpasses til dig og din krop, og hvis du ønsker kan du også få udformet dit eget hjemmepraksis program. 

Jeg har gået hos mange terapeuter og psykologer. Det virkede ikke. Jeg snakkede ud fra hovedet uden at kroppen var med. Den var helt stivnet og apatisk. Og jeg skal love for at min krop er med i min individuelle yoga undervisning. Jeg holder meget af Pernilles spiritualitet som er helt nede på jorden og fuld af dejlig energi og humør. Det bliver ikke for "helligt" Dørerne er ved at åbne sig igen for mig og kombinerer det også med andre af Pernilles samtaleterapi - det rykker bare

En-til-en undervisning i yoga koster 750 kr. pr. time - Du vælger selv om du ønsker en time eller halvanden.

En-til-en undervisning i hormon yoga koster 800 kr. pr. time. Du skal påregne min. 2 timer første gang.

For priser for undervisning i virksomheder bedes du kontakte mig. Du kan læse mere om mine yogahold her 

 

Kontakt Information

Balancekompagniet ved Pernille Fournais
Gl. Hovedgade 6C
2970 Hørsholm
+ 45 26 66 24 20
fournaisabalancekompagniet.dk
Konto nummer: Reg.nr. 4820 Konto nr.: 0010245753. Mobile pay 86 135

"This moment is as it is.

Patient. Present.

It´s okay. This too shall pass".