Fordele ved hormon yoga

CSA180915-13011komprimert

Forskning omkring hormon yoga og hormon yogas fordele

Dinah Rodrigues har gennemført forskning omkring hormon yogas virkning. Kort opsummeret fik Dinah følgende resultater. 

100 % af de praktiserende havde i løbet af 3-4 måneders af praksis, uden medicin, enten ingen eller meget få symptomer tilbage. 

1 - Hormon niveauet

Der var en 254 % forøgelse af hormon niveauet i løbet af 4 måneder, med 30 minutters hormon yoga praksis hveranden dag.

2. Påvirkning af alder

Den gennemsnitlige deltager var 47 år, men også ældre over 70 år havde gode resutater med at aktivere hormon produktionen og slippe for symptomer. 

3 - Følelsesmæssige symptomer

Irritation, følelsesmæssig ustabilitet, søvnbesvær, uro, stress og andre emotionelle symptomer såsom mismod, træthed og depression forsvandt blandt hendes testpersoner efter 2-3 måneders praktis. PMS og migræne blev reduceret signifikant eller forsvandt. I forbindelse med stress, depression m.v. så skræddersyede Dinah også forløbet så der også var selv enquiry med i forløbet samt masser af hendes afstressende og beroligende øvelser.

4 - hår tab, tør hud og knækkede negle

Disse symptomer blev væsentligt reduceret via hormon yoga terapi.

Så udover hendes forskning så støtter hormon yoga terapi dig med:

At mindske dine symptomer ved menopause jvf også ovenfor.

Du får styrket dine muskler og får en bedre holdning. Du øger din krops fleksibilitet og lethed i kroppen. Du stammer kroppen op og styrker dine knogler.

Du lærer at mærke din krop og forskellen på hvordan din krop har det, og arbejder med forebyggelse af stress. De fleste får lettere ved at sove. Og følelsesmæssige svingninger på grund af hormoner stabliseres. Tungheden op til din blødning bliver ofte lettere og der er mindre spændthed omkring brysterne. Mange oplever lindring og mere juice i kroppen så leddene bliver mere smidige og mindre tørre. Mange oplever at problemer med blærebetændelse forsvinder og tørhed i skeden forsvinder som oftest efter bare 3 ugers praksis.

Der sker også ved praksis en aktivering af din individuelle energi – prana. – som ofte opleves som øget vitalitet, energi og vælvære.

Og så sker der en reaktivering af organer der producerer hormoner.

Hormon yoga er en holistisk og vitaliserende teknik, der reaktiverer produktionen af hormoner, revitaliserer æggestokke, skjoldbruskkirtel, hypofyse og binyrer.

Kontakt Information

Balancekompagniet ved Pernille Fournais
Gl. Hovedgade 6C
2970 Hørsholm
+ 45 26 66 24 20
fournaisabalancekompagniet.dk
Konto nummer: Reg.nr. 4820 Konto nr.: 0010245753. Mobile pay 86 135

"This moment is as it is.

Patient. Present.

It´s okay. This too shall pass".