Hjælp mod stress - Stresspakke

Hjælp mod stress - Stress pakke

Balancekompagniet er specialist i at støtte og hjælpe mod stress. Målet er at genskabe balancen i krop, sind og sjæl, og du kan vælge at supplere din samtaleterapi med yoga og mindfulness meditation. Det er en fantastisk kombination, som i nogle tilfælde kan reducere sygeperiode. Virksomheder tilbydes en samlet pakke med 10 samtaler af 1,5 time med medarbejderen. 3 gange mindfulness træning og ugentlig yoga. Prisen er 26.500 kr. ex. moms for et forløb. Ved grupper med flere medarbejdere reduceres prisen såfremt mindfulness træningen og yogaen samles på hold. 

"Nogle gange må man stoppe op, og vente på sin sjæl" Kinesisk ordsprog

Som modvægt til samfundets og arbejdspladsernes og uddannelsesinstitutionernes pres og krav til præstationer, tilbyder BalanceKompagniets muligheder for at hjælpe dig selv og din organisation/virksomhed til at håndtere og forebygge stress. 

Jeg tror på at vi både skal have vores krop, sind og sjæl med i behandlingen af stress. Derfor tilbyder jeg både stressterapi, mindfulness og yoga undervisning. Alle delene supplerer hinanden i en treenighed og forebygger og behandler stresstilstande.

Kontakt Information

Balancekompagniet ved Pernille Fournais
Gl. Hovedgade 6C
2970 Hørsholm
+ 45 26 66 24 20
fournaisabalancekompagniet.dk
Konto nummer: Reg.nr. 4820 Konto nr.: 0010245753. Mobile pay 86 135

"This moment is as it is.

Patient. Present.

It´s okay. This too shall pass".