Articles

 

Dén, der ikke kender sin egen grundtone, kan ikke "dirigere" et helt orkester, Søren Kierkegaard


Jeg coacher ledere til at blive endnu mere bevidste om deres lederroller og hvordan de indtager det personlige lederskab. Coachingen tager udgangspunkt i udfordringer i arbejdsmæssige relationer og inddrager også spørgsmål af mere eksistentiel karakter. Hvem er du som leder? Hvad er dine værdier og drømme i livet og prioriterer du efter dine værdier?

At træde i karakter som leder er ikke altid bare noget, man lige gør en gang for alle. Det er i mine øjne en stadig øvelse i tilstedeværelse - at være den man er, der hvor man er, og at være der, hvor man skal være. Det er en stadig øvelse i at få det bedste frem i sig selv og i andre.

Eksempler på problemstillinger er:
• Jeg oplever gang på gang at blive misforstået af mine ansatte. Hvordan kan jeg udtrykke mig på en autentisk og troværdig måde og blive både lyttet og forstået?
• Jeg har brug for at få en sparringspartner, der både kender til kommunikation i erhvervslivet og den psykologiske dimension. Der er lidt ensomt på toppen,
• Jeg vil gerne udvikle mig som en empatisk og mindful leder
• Jeg vil blive bedre til at håndtere min egen stress og medarbejdernes
• Jeg vil have mere balance i mit liv - der er for lidt plads til min familie
Du vælger selv, hvilke temaer, du vil arbejde med. Måske nogle helt andre end ovenstående. Valget er dit. Jeg udfordrer dig med nysgerrige og reflektive spørgsmål og opgaver. I coachingen indgår som regel også mindfulness meditation som værktøj til øget selvindsigt og ledelse.

 

Kontakt Information

Balancekompagniet ved Pernille Fournais
Gl. Hovedgade 6C
2970 Hørsholm
+ 45 26 66 24 20
fournaisabalancekompagniet.dk
Konto nummer: Reg.nr. 4820 Konto nr.: 0010245753. Mobile pay 86 135

"This moment is as it is.

Patient. Present.

It´s okay. This too shall pass".