Mindfulness en-til-en

Individuel træning af mindfulness

Du kan vælge at træne mindfulness/nærværstræning i et individuelt forløb i BalanceKompagniet. 

Måske kender du det med at løbe af sted med hovedet under armen i en travl hverdag – en gang imellem? Du kan få oplevelsen af at være midt i en centrifuge, som du ikke kan stoppe. Du glemmer måske at nyde livet her og nu. Du er alt andet end nærværende…måske bekymret over fremtiden.

Ønsker du at stoppe din centrifuge og blive nærværende i dit eget liv, så kan denne gruppe være noget for dig. Med mindfulness træner du nemlig din evne til at være nærværende tilstede i dit liv her og nu. Et liv i nærvær opløser fortidens greb om os og sætter os fri til at kunne lytte dybere og møde os selv og livet mere åbent og følsomt (i modsætning til at lade vores vanemæssige tanker bestemme for os)

Gennem forløbet træner du mindfulness meditation og til at opbygge din egen meditationspraksis derhjemme. Du introduceres til filosofien og til de grundlæggende meditationsteknikker i mindfulness. Vi arbejder også med at bringe det bevidste nærvær ind i din hverdag. Eksempelvis når du gør rent, går ture og spiser. Vi arbejder også med mindfulness gennem afspændende kropsøvelser og afspændinger.

”Whereever you are, you can breathe mindfully. We all need to go back to ourselves from time to time, in order to be able to confront the difficulties of life” Thich Nhat Hanh

Ved mindfulness meditation trækker du dine sanser tilbage fra verdenen for at kunne høre din egen indre stemme mere tydeligt. I mindfulness trænes du i at lade en del af din bevidsthed være et iagttagende og observerede vidne til dine tanker, følelser og sansninger og rumme og acceptere, det der der.

 

Det virker: Forskningen har blandt andet påvist:

Mindfulness meditation er både stressforbyggende og lindrende hvis din stressbelastning er opstået – bare efter 5 dages træning rapporteres om lavere niveau af stresshormoner I kroppen.

Dit sind bliver mere klart, roligt og stille (tankemylderet formindskes). Opmærksomheden skærpes og kreativiteten øges. Livet får mere kraft, smag og fylde.

På sigt oparbejder du en større følsomhed med dig selv og andre. Du begynder at møde dig selv med en større kærlighed og en evne til at rumme og acceptere dine skiftende følelser og tanker. Din selvindsigt og selvaccept øges.

 

Kontakt Information

Balancekompagniet ved Pernille Fournais
Gl. Hovedgade 6C
2970 Hørsholm
+ 45 26 66 24 20
fournaisabalancekompagniet.dk
Konto nummer: Reg.nr. 4820 Konto nr.: 0010245753. Mobile pay 86 135

"This moment is as it is.

Patient. Present.

It´s okay. This too shall pass".