Samtaleterapi mod stress

 

"Jeg kunne ikke sove, spise. havde ondt i maven. I ryggen. Kunne ikke overskue noget mere. Nærmest ikke trække vejret. Med hjælp fra Pernille fik jeg hjælp til at lære at slappe af. indsigt i hvad der stressede mig, og fik lette yogaøvelser og trænede mindfulness. I dag er jeg selvkørende og har fundet ind til mig selv igen. Jeg har samtidigt også lært masser om den kommende periode i mit liv - overgangsfasen - og hvor vigtigt det er at jeg ikke ankommer stresset til den fase" Kvinde 42 år. 

""Jeg følte mig selv som en mus i et hjul. Jeg var magtesløs. Nu har jeg igen fundet min vej. Min jordforbindelse. Tak." Kvinde 35 år. 

Er du belastet med stress. Tag første skridt mod din stress og ring og få en uforpligtigende samtale. Til samtalen aftaler vi dit videre forløb som udover samtaleterapi også kan indeholde mindfulness træning samt afstressende yoga. Du får dit forløb skræddersyet til dig og dine behov og ønsker. 

Et forløb strækker sig typisk over et fortroligt samtaleforløb på 5-20 gange. Prisen er for private 1.100 kr. for 1,5 time eller 800 kr. for en time. For virksomheder beregnes 1000 kr. pr time og hver gang er typisk 1,5 time. For virksomheder kommer der moms oveni. I nogle tilfælde kan du få nogle sessioner via din sundhedsforsikring. 

Ring og hør nærmere på 26 66 24 20 eller @ mail til This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

I et stressforløb hos mig, kan du være sikker på, at jeg hjælper, vejleder og støtter dig med nænsomhed og megen ekspertise. 

Kontakt Information

Balancekompagniet ved Pernille Fournais

Gl. Hovedgade 6C

2970 Hørsholm

+ 45 26 66 24 20

Konto nummer: Reg.nr. 4820 Konto nr.: 0010245753 

"Så længe du gør dit bedste, kommer fiasko ikke på tale", Gandhi