Samtaleterapi i Hørsholm

Lær at støtte og hjælpe dig selv til at navigere igennem livets udfordringer. Selvindsigt, nærværende, selvaccept og ikke mindst egenomsorg. Ring på 26 66 24 20 eller  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  

Mine lokaler ligger centalt i Hørsholm med gratis og nem parkering med Hørsholm kirke i baghaven. Der er fredeligt og roligt, så du er i trygge rammer i et forløb med samtaleterapi: 

Måske kan du genkende følgende: 

Du er stresset og har brug for hjælp nu. Både sygemeldt. På vej dertil. Eller måske ønsker du at forebygge og hjælp til at komme ud af den onde stress cirkel. Du har brug for at få reguleret dit nervesystem. 

Du er på vej ind i overgangsalderen og er træt, trist og hænger fast i fortiden. Måske oplever en tomhed i livet efter børnene er fløjet fra reden. En meningsløshed. Du har brug for at finde en mening med livet og lære dit nye "jeg" at kende efter din overgangsfase. 

Du er lige blevet skilt eller oplevet en krise eller sorg - og du har brug for støtte til at rumme, bearbejde traumaet eller krisen og komme videre med dit liv. 

Du er deprimeret og har brug for hjælp for at komme ud af din depression. 

Du er bekymret, urolig og tiltider angst og tankerne drøner konstant rundt i dig hovedet.

Du har svært ved at sige fra og vil lære at sige NEJ. Du er mester i at mærke andre og ikke dig selv. Nu vil du mærke dine egne behov og give dig selv omsorg. 

Det kan også være, at du tænker ved dig selv, at livet kan være mere og andet end det, du oplever lige nu og ønsker at udvikle dig selv som menneske. Kropsligt, mentalt og spirituelt.

Jeg møder dig lige der, hvor du er. Ved at blive mødt som den person du er, vil du opdage, at du får åbnet døren til dig selv - til din personlige vækst, selvindsigt og balance i livet.

Med samtaleterapi får du indsigt i dine mønstre og får selvindsigt og accept - og dermed mulighed for forandring. Terapi handler om at finde tilbage til den, du er. Når du stopper op, og begynder at se dig selv som den du er, kan forvandling og forandring ske. Jeg arbejder både psykoterapeutisk kropsligt, følelsemæssigt og tankemæssigt. På den måde sikres blandt andet en forankring i din krop, en forståelse for dine følelser og indsigt i dine tankemønstre. Dit nervesystem afbalanceres både ved hjælp af psykoterapeutiske teknikker, somatiske værktøjer samt fra mindfulness og yogaens verden. 

Prisen er 800 kr. for en time og 1.100 kr. for 1,5 time. Rabat til studerende og teenagere 650 kr. for en time. Hvis du har en sundhedsforsikring, er det ofte muligt at få dækket nogle af samtalerne via denne. 

Jeg var angst og bange for at blive gammel. Lige blevet 50 år og havde egentlig mest lyst til at lægge mig ned og bare dø og ikke blive gammel og grå. Jeg var til workshop hos Pernille, hvor jeg fik åbnet øjnene for alle de muligheder der også er fra nu af på vejen ind til visdomsalderen. Jeg har gået i et intensivt selvudviklingsforløb bagefter og har nu sluppet fortiden og er klar til at gå stolt og rank ind i fremtiden. Jeg har både arbejdet med samtaleterapi, meditation og yoga. Fantastisk kombination. Kan kun varmt varmt anbefales. At jeg så også sover bedre, har mindre hedeture m.v. ja det gør jo heller ikke noget. 

 

Da jeg startede hos Pernille, var det for at løse en problemstilling, som jeg selv synes jeg havde trådt vande i i al for lang tid. Det var for at få styr på lige netop den brik i mit puslespil. Ved hver session hos Pernille, viste det sig, at jeg kom til at vende og dreje flere brikker, som jeg umiddelbart ikke kunne se havde med min problemstilling at gøre. Men det gav ikke mindre mening af den grund. Efter hver gang, og dagene efter, begyndte brikkerne ligesom at passe sammen i mindre brudstykker, og til sidst gav det hele mening i et større perspektiv. Jeg kunne ligesom hejse mig op over dette kæmpe puslespil og kigge ned over det. Og det jeg ikke kun så, men også kunne føle, var, at de større brudstykker nu passede sammen på en helt ny og rigtig givtig måde!
 
Jeg var hos Pernille over et par måneder, det var intenst og virkelig meningsfuldt. Pernille gav mig en følelse af tryghed, selvom det jeg udforskede var utrolig ubekvemt og utrygt for mig. Men jeg følte mig i gode hænder.
 
Jeg kan kun anbefale Pernille, hvis du, ligesom jeg, tumler med udfordringer, der virker uoverskuelige og ubehagelige, at skulle tage huld på og hånd om, Louise Kronborg 

 

 

 

Artikler -

Hvordan håndterer du skuffelser?

Tør du det, drømme? 

Smid skoene 

 

Kontakt Information

Balancekompagniet ved Pernille Fournais

Gl. Hovedgade 6C

2970 Hørsholm

+ 45 26 66 24 20

Konto nummer: Reg.nr. 4820 Konto nr.: 0010245753 

"Så længe du gør dit bedste, kommer fiasko ikke på tale", Gandhi