Articles

Lidt mere om samtaleterapi

Samtaleterapi er hjælpsomt for både kvinder som mænd. Der er ofte lidt flere kvinder, der søger hjælp end mænd, og heldigvis er også mænd nu i stigende grad klar over vi hverken kan eller skal klare alt selv. Jeg har lige stor erfaring med samtaleterapi til begge køn og har mange unge.

Når du vælger et psykoterapeutisk forløb, vælger du at tage ansvar for dig og dit liv. Det er ikke altid nemt og  

Samtaleterapi støtter dig blandt andet i

  • at komme ud af din stressbelastning. Du lærer at blive bedre til at forebygge og håndtere din stress. Ikke at lade sig stresse.
  • At blive bedre til at anerkende og elske dig selv for den du er. Du slipper fri for din indre kritiker, som mange bærer rundt på.
  • at lære at tale om det, som er svært i stedet for at gemme det inden i dig. Det vil ofte give psykosomatiske symptomer m.v. 
  • at komme igennem din krise. Det kan være eksistentiel, skilsmisse og sorg. Du får støtte til at komme styrket igennem svære perioder af sit liv. .
  • at leve i nuet og blive bedre til at finde glæden i livet og slippe bitterhed over fortiden og bekymringer om fremtiden
  • at sige fra og sige frem hvad du mener

Eller måske har du fornyligt været igennem en krise eller helt andre udfordringer i livet. Det kan også være, at du tænker ved dig selv, at livet kan være mere og andet end det, du oplever lige nu. Det kan også være, at du har brug for at blive bedre til at kommunikere med din partner, dine børn eller kollegaer.

Hvis du ønsker det, kombineres et terapeutisk forløb med meditationstræning og eller yoga.

Prisen er 800 kr. for en time og 1.100 kr. for 1,5 time. Jeg har naturligvis tavshedspligt og er medlem af Psykoterapeutforeningen. Studerende og teenagere 650 kr.

Tidligere klienter udtalelser:

Jeg gik fra det sorteste hul hvor der bare ikke var rart at være til den højeste tinde ved Pernilles hjælp. Nu kan jeg også komme op af det sorte hul, når livet byder mig udfordringer - Hun kan varmt anbefales ♥. Anja Geisler 37 år. 

"Jeg havde været deprimeret gennem flere år og var på antidepressiv medicin. Små børn, skilsmisse. Livet havde været hårdt og jeg følte mig som et offer. Som en sidste udvej kontaktede jeg Pernille. Gennem samtaler, meditationstræning og rigtig rigtig mange AHA oplevelser, er jeg mig selv igen. Jeg er tilbage. TAK" Kvinde 39 år. 

"Jeg fik at vide at jeg ikke viste mine følelser. Det kunne jeg ikke forstå. Jeg forstod slet ikke hvad hun mente (red.konen) Efter forløbet med Pernille forstår jeg. Jeg lukkede i og søgte væk, når jeg skulle mærke el høre på følelser. Det var alt for svært med den historie som jeg har. Nu tør jeg mærke mig selv, og som ekstra gevinst har jeg ikke ondt i ryggen eller lænden længere" Mand 47 år

"Det har været hårdt. Det har været udfordrende. Og Pernille har hele tiden støttet mig, der var jeg var. Jeg har fået den plads og rum, som jeg havde brug for. Min angst er væk og jeg er fortsat i terapi for at lære endnu mere om mig selv. Jeg har også lært at meditere og startet på yoga, som er et fantastisk redskab til fortsat udvikling. Kvinde 49 år.

"Børn der er vokset fra reden. Mand der arbejder meget. Jeg vidste slet ikke hvem jeg var længere, når jeg ikke var mor og kone. Jeg var rigtig god til at mærke andres behov - men mine egne...Det har været en rejse ind i mig selv og jeg har fundet mig selv igen. Jeg kan mærke mine behov, lyster og glæder. Jeg er gået igang med uddannelse og skaber MIT eget liv nu. Kan varmt anbefales Kvinde 52 år.

Jeg har det travlt. Små børn. Hus, krævende arbejde. Jeg var ved at blive kvalt i min egen travlhed. Nu er jeg ved hjæp af Pernille ved at tage styringen igen. Prioritere. Og prioritere mig selv. Jeg tænker meget på eksemplet med fly. Du skal selv give dit iltmaske på før du giver dine børn. Jeg får tiltrængt ilt nu, mand 35 år.

"Pernille snakker meget om at være i virkeligheden og mærke jorden. Og ikke før vi mærker jorden kan vi bevæge os. Jeg kan nu se tilbage at jeg hele tiden var oppe i hovedet og havde fuldstændig mistet mig selv. Nu er jeg tilbage i virkeligheden" mand 33 år

 

 

 

Kontakt Information

Balancekompagniet ved Pernille Fournais
Gl. Hovedgade 6C
2970 Hørsholm
+ 45 26 66 24 20
fournaisabalancekompagniet.dk
Konto nummer: Reg.nr. 4820 Konto nr.: 0010245753. Mobile pay 86 135

"This moment is as it is.

Patient. Present.

It´s okay. This too shall pass".