Stressterapi mod stress

Måske kontakter du mig før du når så langt som en sygemelding - og måske er du allerede sygemeldt. Forløbet er forskelligt udfra hvor du er, og hvad du har brug for.

Jeg var sygemeldt. havde voldsomme smerte i maven og hoved. og var en sur far og ægtemand derhjemme. Jeg har gået hos Pernille i hele min sygemeldings periode. I starten handlede det "bare" om at sove, spise, grine, ja gøre alt hvad jeg kunne for at nære mig selv og restituere mig. Efter forløbet er slut nu, er jeg vokset som mig. Jeg har lært hvordan jeg ikke lader mig stresse og bevarer min balance. Jeg har genfundet stedet for ro og stilhed i mig selv - selv når travlheden og udfordringerne melder sig.

Mand, 38 år.

Når du starter på et fortroligt samtaleforløb, vil forløbet veksle mellem samtaleterapi, afspænding og eventuelt meditationstræning og yoga afhængigt hvor du er lige nu. Følgende temaer indgår ofte.

• Du lærer at stresse af. Berolige dig selv og genfinde din ro og balance.
• Du får forståelse for hvordan stressen sætter sig i din krop og hvad du lader dig stresse af og du lærer at forstå kroppens signaler og lytte efter. Du får mulighed for at deltage i yoga, hvor Pernille Fournais også underviser.
• Du får opmærksomhed hvordan du kommunikere, sætter grænser og går ud i verden på når du er nærværende og når du er stresset.
• Du får fokus på hvad du vil, dine ønsker og drømme og din livssituation
• Du bliver bedre til at opnå balance og indre ro

Jeg lægger meget vægt på at støtte og vejlede dig med nænsomhed og respekt. Det er meget vigtigt for mig at du bliver hjulpet gennem alle faser af dit stressforløb på en professionel og respektfuld måde. Målet er at du kommer ud på den anden side med større bevidsthed, selvindsigt og evne til at sætte grænser i livet. Med balance mellem krop, sind og sjæl.

Et individuelt fortroligt samtaleforløb tager udgangspunkt i den enkelte persons stress-situation, og strækker sig typisk over et fortroligt samtaleforløb på 5 - 20 x 1 - 1,5 t. Prisen er 1.100 kr. for halvanden time og 800 kr for en time. For virksomheder kommer der moms oveni. 

Kontakt Information

Balancekompagniet ved Pernille Fournais
Gl. Hovedgade 6C
2970 Hørsholm
+ 45 26 66 24 20
fournaisabalancekompagniet.dk
Konto nummer: Reg.nr. 4820 Konto nr.: 0010245753. Mobile pay 86 135

"This moment is as it is.

Patient. Present.

It´s okay. This too shall pass".