Yoga vinyasa flows

yoga afspænding

 

Et åndehul til dig i yogaens verden. Dynamiske vinyasa flows, restorativ yoga, yoga nidra, meditation. Giv dine mandage eftermiddage plads til en skøn og livgivende yogapraksis. Altid med et fokus på vores jordforbindelse - at være nærværende i nuet - mindfull - med begge ben på jorden og med kontakt til hjertet. Bevægelse, styrke og fleksibilitet er naturlig del af praksis. Hver gang er forskellig og du introduceres til yogaens verden blandt andet via chakraer.

Underviser er yogalærer Pernille Fournais, som også er psykoterapeut MPF, meditationsformidler og mindfulnessinstruktør, ISP terapeut m.v. Undervisningen foregår i skønne og fredfuldte omgivelser i Hørsholm med kun 8 elever på holdet. Så der er plads og tid til hver enkelte elev.

Du er velkommen som nybegynder og som øvet. Praksis har altid et fokus på at at være kærligt nærværende overfor os selv i vores praksis. Forløb af 8 gange. Prisen er 1050 kr. for hele forløbet. Starter mandag den 23. oktober og fortsætter til og med mandag den 4. december.

Yoga - mandagsflow

yoga afspænding

 

Et åndehul til dig i yogaens verden. Dynamiske vinyasa flows, restorativ yoga, afstressende afspænding og meditation. Giv dine mandage eftermiddage plads til en skøn og livgivende yogapraksis. Altid med et fokus på vores jordforbindelse - at være nærværende i nuet - mindfull - med begge ben på jorden og med kontakt til hjertet. Bevægelse, styrke og fleksibilitet er naturlig del af praksis. Hver gang er forskellig, og du introduceres til yogaens verden blandt andet via chakraer.

Underviser er yogalærer Pernille Fournais, som også er psykoterapeut MPF, meditationsformidler og mindfulnessinstruktør, ISP terapeut m.v. Undervisningen foregår i skønne og fredfuldte omgivelser i Hørsholm med kun 8 elever på holdet. Så der er plads og tid til dig.

Du er velkommen som nybegynder og som øvet. Praksis har altid et fokus på at være kærligt nærværende overfor dig selv i din praksis. Forløb strækker sig over 8 gange. Prisen er 1050 kr. for hele forløbet. Starter mandag den 23. oktober og fortsætter til og med mandag den 4. december. Starter den 23. oktober kl. 15.15 til kl. 16.45. Vil du med, så 

...meld dig til her eller ring på 26 66 24 20

Yoga og meditations-retreat

pernille meditation

Yoga og meditationsretreat for kvinder + 40 År


Brug tre dage på fordybelse i dig selv og få en større forståelse og indsigt i dig selv og ikke mindst i overgangsårene som kvinde. Retreatet foregår i dagstimerne i Hørsholm, så der er mulighed for at overnatte hjemme eller finde andet logi tæt på Balancekompagniet.

Vi starter fredag eftermiddag kl. 16.00 til kl. 19.00. Vi starter med blid groundende yoga, dybdeafspænding til at slippe hverdagens stress og jag og afsluttende med meditation. Lørdag morgen starter vi kl. 10.00 så der er tid og ro til at nyde morgenen og få spist morgenmad. Vi har specielt fokus på flydende yoga flow og det feminine chakra Svastistana. Der er frokostpause mellem kl. 12.30 - 14.00 hvorefter vi mødes og fortsætter til 17.00. Dagen vil veksle mellem yoga, gående meditation i naturen, siddende meditation og reflektion og udvekling i gruppen. Søndag morgen mødes vi kl. 7.00 og starter med yoga praksis og meditation hvorefter vi fælles spiser brunch sammen og afslutter retreatet kl. 12.00. 

Mere information snarest 

 

 

 

Chakra yoga

Chakra yoga forløb

På dette forløb dykker vi ned i dybe visdom i vores chakra system. Oprindelig udviklet for flere 1000 år siden i Indien og stadigvæk lige gyldigt. 

Det gode arbejdsliv

Skærmbillede 2016-01-26 kl. 15.25.19

Kontakt Information

Balancekompagniet ved Pernille Fournais

Gl. Hovedgade 6C

2970 Hørsholm

+ 45 26 66 24 20

Konto nummer: Reg.nr. 4820 Konto nr.: 0010245753 

"Så længe du gør dit bedste, kommer fiasko ikke på tale", Gandhi