Mindfulness forløb

HiRes lille

"Jeg har gået i forløb hos Pernille, og nu har jeg et valg. Jeg kan vælge at slippe mine tanker og kontakte min indre ro, mærke mig selv og mine behov. Tak...

 Kvinde, 51 år

Underviser Pernille Fournais, mindfulness instruktør, meditations- og yogalærer, psykoterapeut MPF og cand.merc. Læs mere om Pernille Fournais her

Mindfulness og dit empatiske nærvær. Forløb for dig der ønsker at blive bedre til at navigere gennem dit liv med større empati og nærvær. Både mod dig selv og andre. Forløbet består af meditation, nærværstræning i hverdagen, mindfull yoga og indre øvelser. Det er inspireret blandt andet af min seneste mindfulness og empati uddannelse (et treårigt intensivt forløb ved Jens Erik Risom, Skolen for anvendt meditation, Vækstcenteret) samt naturligvis min baggrund som yogalærer, psykoterapeut, menneske, kvinde og min egen længerevarende meditationspraksis og arbejde med det empatiske nærvær.

Lær mindfulness meditation og få mere livsglæde, sindsro og balance og dermed meget mindre STRESS. Vores tanker fjerner os fra nuet. Vi dvæler ved fortiden. Vi bekymrer os om fremtiden. Meditation og nærværstræning er en måde at give dit sind ro og hvile i en travl hverdag. 

Du bliver trænet i meditation og via både stillesiddende meditationer og bevægelige meditationer, får du kontakt til dig selv. I individuel træning tilpasses undervisningen og forløbet til lige præcis dine problemstillinger. 

Ved meditation trækker du nemlig dine sanser tilbage fra verdenen for at kunne høre din egen indre stemme mere tydeligt. Du kommer hjem til dig selv. Du trænes blandt andet til at lade en del af din bevidsthed være et iagttagende, kærligt og observerende vidne til dine tanker, følelser og sansninger og rumme og og acceptere livet som det er - lige nu.

Og måske kender du det med at løbe af sted med hovedet under armen i en travl hverdag. Du kan få oplevelsen af at være midt i en centrifuge, som du ikke kan stoppe. Du glemmer måske at nyde livet her og nu. Du er alt andet end nærværende måske bekymret over fremtiden.

Gennem forløbet træner du mindfulness meditation og til at opbygge din egen meditationspraksis derhjemme. Du introduceres til filosofien og til de grundlæggende meditationsteknikker i mindfulness og andre teknikker inden for nærværstræning. Vi arbejder også med at bringe det bevidste nærvær ind i din hverdag. Eksempelvis når du gør rent, går ture og spiser. Vi arbejder også med mindfulness gennem yogaøvelser og afspændinger.

Sted: Balancekompagniet, Gl. Hovedgade 6C, 2970 Hørsholm

Hyggelige lokaler med gratis parkering

√ ja tak jeg vil gerne med til forløbet i mindfulness og empati. This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Der er også mulighed for en-til-en undervisning. Ved individuel undervisning tilpasses undervisningen til dig og dine udfordringer og ønsker til forløb. For private klienter er prisen er 800 kr. pr. time. For kommuner og virksomheder er prisen pr. time 1.000 kr. ex moms. 

Jeg har ligeledes stor erfaring i workshops og foredrag i virksomheder og organisationer. Kontakt mig og hør nærmere. 

 

Kontakt Information

Balancekompagniet ved Pernille Fournais

Gl. Hovedgade 6C

2970 Hørsholm

+ 45 26 66 24 20

Konto nummer: Reg.nr. 4820 Konto nr.: 0010245753 

"Så længe du gør dit bedste, kommer fiasko ikke på tale", Gandhi