Shanti gruppe - for kvinder + 45 år

lotus2Selvudvikling og fordybelse for kvinder

Føler du dig alene som kvinder - med tanker og bekymringer omkring overgangsalder? Kunne du tænke dig et andet mindset omkring overgangsalderen i stedet for det den ungdomshyldende kultur i den vestlige verden ligger op til? Oplever du måske, at du er mere bekymret, frygtsom, mange humørsvingninger, svært ved at klare det samme som før, ”empty nest” syndromet, fysiske symptomer såsom stive led, hedeture, tørhed i kroppen og slimhinder, fælder hår. Alt sammen helt naturlige symptomer på overgangsfasen. På dette forløb får du hjælp og støtte i denne overgangsfase. Og måske er du bare nysgerrig på overgangen og gerne vil vide meget mere om vejen ind i visdomsalderen.

Dette forløb er et åndehul for dig kvinde + 40 år. Et selvudviklings forløb. Du bruger tid på dig. Til at nære dig selv og tanke dig selv op. Et rum, hvor der er tid til, at du kan nå at finde hjem til dig selv og den iboende fred i din krop, i dit sind og din sjæl. Du får et forum med andre kvinder i samme livsfase.

Det er et forløb for dig, der er nysgerrig på, hvad der hvad er det for en visdom, der findes i vores kvindekrop og i vores kvindesind og sjæl. Hvad er det for hormonelle ændringer  – og hvordan påvirker de os? Og hvad kan du selv gøre for dig og dine hormoner i denne fase.

Hver gang starter med yoga. En praksis vekslende mellem hormon yoga terapi – eller vinyasa flow med restorative øvelser med kærlig nærværstræning og specielt gode øvelser for kvinder + 40 år. Dagene vil veksle mellem yoga, meditation, oplæg om overgangsalderen, øvelser og fælles refleksion. I bliver omkring 8 kvinder, og underviseren har stor erfaring i at skabe et trygt rum at være i. Balancekompagniet ligger i naturskønne i Hørsholm. Der er nem parkering og skov, sø og kirke - bare et stenkast lokalerne.

Du vil blandt lære:

Videreudvikle og fordybe din praksis i hormon yoga terapi

Om visdomsalderen om du er på vej ind i.  Om den feminine visdom.

At passe på dig selv i overgangsfasen. Praktisere kærlig egenomsorg.

Om stressforebyggelse og håndtering.

Om dit nervesystem og dermed mulighed for selvindsigt og mulighed for at støtte dig selv bedre.

Du vil lære at meditere og energiøvelser tilpasset specielt kvinder i overgangsfasen

Om dit hormon system og hvordan du kan støtte dine hormoner i overgangsfasen.

Du vil lære om din cyklus (som også er vigtig efter blødningens ophør) – og hvordan der er en utrolig viden og terapeutisk praksis i vores cyklus.

Du vil lære værktøjer til at støtte dig selv i at holde af dig selv – selvom du ældes

Du vil lære om den feminine visdom, som du får bare mere og mere af, jo ældre du bliver.

 

Hvem er forløbet til:

Kvinder fra + 40 år, der ønsker at udvikle dig og få et nyt mindset omkring overgangsalderen og få masser af konkrete værktøjer til at støtte dig i at få mest muligt ud af overgangen.

Måske arbejder du også professionelt med kvinder enten som coach eller psykoterapeut og ønsker at få nogle andre vinkler og værktøjer og ikke mindst viden til arbejdet med kvinder.

 

Tidspunkter:

Fredag den 29. oktober fra 17.00 - 20.00 og lørdag den 30. oktober 2016 fra kl. 9.00 - 16.00

Torsdag den 10. november 2016 fra 17.00 - 20.00

Fredag den 25. november fra 17.00 - 20.00 og lørdag den 26. november 2016  fra 9.00 - 16.00 

Afslutning torsdag den 12. januar 2017 fra 17.00 - 20.00

 

Pris:

5.500 kr. for hele forløbet - Early bird før 15. juli - 4.900 kr. 

Prisen inkluderer:

Materialer, te, snacks, frugt, let frokost om lørdagen, adgang til fælles forum, guidede indspilninger af meditationer, visualiseringer og skræddersyede yogaøvelser specielt målrettet dig. 

 Forudsætninger:

Du har været på workshop eller fået undervisning i hormon yoga terapi af mig eller anden underviser - hvis ikke, så er der mulighed for at komme med på workshops i juni/august med rabat eller få individuel undervisning. Læs mere her 

Underviseren er grundlægger af Balancekompagniet. Pernille Fournais.  Pernille er examineret yogalærer og har viderebygget med efteruddannelse ved Laila Tórsheim i feminin yoga som certificeret Shakti yogalærer ved Laila Thorsheim, Hormon yoga lærer ved Dinah Rodrigues, Psykoterapeut MPF og cand.merc. Hun er specialiseret i kvinders overgangsfase. I forbindelse med efteruddannelse på Vækstcenteret i meditation specialiserer Pernille yderligere i meditation og mindfulness til kvinder. Pernille arbejder både med virksomheder og private. Læs mere på www.balancekompagniet.dk

 

 

Kontakt Information

Balancekompagniet ved Pernille Fournais

Gl. Hovedgade 6C

2970 Hørsholm

+ 45 26 66 24 20

Konto nummer: Reg.nr. 4820 Konto nr.: 0010245753 

"Så længe du gør dit bedste, kommer fiasko ikke på tale", Gandhi