Yoga i Hørsholm


forside mindre  Yoga i Hørsholm. Hyggelige hold med max 8 elever. Plads til dig. 

Forårs sæson 2018

Dag

Tidspunkt og hold 

Start 

Mandag 17.15 - 18.45. Vinyasa flows og afstressende yoga og mindfulness. Nærende, styrkende og afstressende for kvinder og mænd. Pris for forløbet 2.000 kr. 20 gange i alt FYLDT. Du kan blive skrevet op på ventelisten. 

 8/1-18

Tirsdag 15.00 - 16.45 Hormon yoga - forløb for kvinder der har været på workshop. 6 gange. Pris 1200 kr. Ledige pladser 

 6/2

Tirsdag

17.15 - 18.45 Yoga for kvinder. Vinyasa, afstressende yoga, og restorativ yoga. Nærende, styrkende, varmende og afstressende flows specielt for kvinder. Hver gang med åndedrætsøvelser og yoganidra og/eller meditation. En ledig plads

2/1-18

Onsdag 13.00 - 14.45 NYT HOLD: Chakra yoga og meditation for kvinder. Dynamiske og afstressende yoga flows, der tager udgangspunkt i dine chakraer. Vekslen mellem bevægelse og stilstand, kærlig nærværstræning/mindfulness, afspænding og meditation. Forløb af 6 gange. I gang en ledig plads 7.2 
Onsdag

11.15 - 12.45 NYT HOLD: Vinyasa og mindfull yoga med fokus på styrke, balance, dit kærlige nærvær og ikke mindst afstresning af dit nervesystem. Hver gang med plads og tid til mindfulness meditation. Pris for 6 gange 950 kr. 

7.2
Mandag

10.00 - 12.30 Mindfulness mod stress og angst. 8 ugers forløb. 

uge 8 
Tilmelding 2018

Næste ledige hormon yoga workshops kommer i maj læs her 

Sted: Balancekompagniet, Gl. Hovedgade 6C, 2970 Hørsholm

Holdene er små og hyggelige. Det betyder at der er tid til dig, og til at følge dig i forløbet. Du lærer at bruge og mærke din krop på en ny måde, og rettes og korrigeres blidt løbende i stillingerne. Såfremt du har skader, bedes du kontakte mig, og hører nærmere om, hvorvidt denne form yoga vil være godt for dig. 

Tilmelding er bindende. Få undervisning når det passer dig. Individuel undervisning koster 800 kr. pr. time. 

√ ja tak jeg vil gerne gå til yoga. Meld dig til yoga her skriv hvilket hold

Pernille er en meget nærværende, givende, forstående, dygtig underviser. Hos hende kan alle lære noget om yoga og selvforståelse 

Pernille har en fantastisk evne til at skabe rum til nærvær med kombinationen af vinyasa flow yoga og mindfulness træning – altid på en varm, positiv og smittende rolig facon. Uanset hvor travl en dag jeg har haft, og hvor stresset jeg end måtte være, når jeg går ind af døren til Balancekompagniet, så kommer jeg ud halvanden time senere med en fantastisk dyb ro, som jeg selv har svært ved at finde i hverdagen.

Der er også mulighed for en-til-en undervisning. Pris pr. gang 800 kr. for individuel time. Og mulighed for undervisning i virksomheder, grupper af venner. Prisen afhænger af sted, antal deltagere etc. Kontakt mig for et individuelt tilbud. Jeg tilbyder også yogaterapi som du kan læse mere om på linket

Yoga øger din smidighed, styrker dine muskler, forbedrer din kropsholdning og øger blodcirkulationen m.v. Kernen i yoga er dog langt mere end kun de kropslige øvelser (asanas). Yogaen er en videnskab om et liv i balance. En metode til at erkende vores fulde, menneskelige potentiale. I vores omtumlede liv giver yogaen os en forankring i et mere roligt sted i os selv og gør os i stand til at holde balancen.

En hvilken som helst grund til at praktisere yoga er en god grund. At øge din smidighed og blive fri for stress er en lige så ædel grund til at dyrke yoga som vækkelse af spiritualiteten. Dette er yogaens store gave - den tjener og nærer os på alle niveauer i vores væsen og bidrager til større velbefindende på alle livsområder. Yogaen er uafhængig af religion og tro. Alle kan dyrke yoga.

Jeg underviser i yoga. Jeg bygger min undervisning på vinyasa yoga kombineret med hatha yoga, mindfulness, terapeutisk yoga og somatisk yoga og restorativ yoga. Jeg går løbende på kurser og efteruddannelse og udvikler min undervisning. Du lærer de kropslige øvelser (asanas) og meditation og åndedrætsøvelser (pranayama). Så ønsker du at slippe hverdagens stress, udfordringer og bekymringer og nærer dig selv, og få øget nærvær/ mindfull og glæde, er du velkommen ☺.

Yoga er for alle uanset hvilken tro og religion du har. Hver gang er forskellig og følger årtidens gang og forskellige temaer. Så kom som du er -. Hvis du har skader el.lign, så kontakt mig og hør om denne form for yoga vil være hjælpsomt for dig. 

 

 

 

 

 

 

Kontakt Information

Balancekompagniet ved Pernille Fournais

Gl. Hovedgade 6C

2970 Hørsholm

+ 45 26 66 24 20

Konto nummer: Reg.nr. 4820 Konto nr.: 0010245753 

"Så længe du gør dit bedste, kommer fiasko ikke på tale", Gandhi