Yogaterapi

Yogaterapi - Integreret samtaleterapi og yoga

lotus

Jeg arbejder med yogaen både på det kropslige, mentale og spirituelle plan. Via samtaleterapi arbejder vi med dine problemstillinger og udfordringer og kombinerer arbejdet med kropsligt arbejde via yogaen. Indgangsvinklen til dig afhænger af hvad du har brug for lige nu.

Via yogaen kan du nå en dybere forankring og kropsliggørelse af dine problemstillinger samtidigt med at du lærer teknikker til at afspænde din krop, trække vejret og program som skræddersyes til netop dig. 

Min form for yogaterapi er specielt velegnet til psykiske problemstillinger såsom stress, depression, angst, manglende grænser m.v. Jeg arbejder også specielt med kvindelige problemstillinger såsom overgangsalder, vores cyklus som kvinder 

Jeg er psykoterapeut MPF og været i feltet mange år. Som psykoterapeut arbejder jeg ikke kun mentalt. Jeg arbejder også med kroppen og nervesystemet, og derfor er yogaen et fantastisk værktøj til at integrere det bedste fra mine to verdenener. Jeg er uddannet vinyasa flow yoga lærer, og taget teacher training i restorativ yoga og feminin yoga med specielt fokus på kvinders problemstillinger i forbindelse med overgangsalderen. Prisen er 800 kr. pr. time. 

Jeg har gået hos mange terapeuter og psykologer. Det virkede ikke. Jeg snakkede ud fra hovedet uden at kroppen var med. Den var helt stivnet og apatisk. Og jeg skal love for at min krop er med i min individuelle yoga undervisning. Jeg holder meget af Pernilles spiritualitet som er helt nede på jorden og fuld af dejlig energi og humør. Det bliver ikke for "helligt" Dørerne er ved at åbne sig igen for mig og jeg har fået forståelse for den overgang hele min krop og hormoner er i gang med. Yogaterapien er fantastisk  - det rykker bare, kvinde 49 år

 

Kontakt Information

Balancekompagniet ved Pernille Fournais

Gl. Hovedgade 6C

2970 Hørsholm

+ 45 26 66 24 20

Konto nummer: Reg.nr. 4820 Konto nr.: 0010245753 

"Så længe du gør dit bedste, kommer fiasko ikke på tale", Gandhi